Baristakurs (5 dager)

For kaffeentusiaster og profesjonelle, fremtidige baristaer og ambisiøse kaféeiere!

HVA DU KAN FORVENTE DEG AV BARISTAKURSET PÅ 5 DAGER

Er du en kaffeentusiast hjemme som ønsker å lære mer? Eller vil du gjøre din lidenskap for kaffe om til en karriere? Kanskje er du en etablert barista som vil finpusse ferdighetene dine? Eller kanskje du til og med vil starte din egen kaffebedrift? Uansett hva målet ditt er, har vårt baristakurs (5 dager) mye å by på.

Du trenger ingen tidligere erfaring, bare en lidenskap for kaffe og et ønske om å lære!

ET KURS UTVIKLET AV DE BESTE

EBS har slått seg sammen med to av de fremste kaffeekspertene i verden, dr. Andrej Godina og Fabio Milani, for å gi deg dette praktiske kurset:

Andrej Godina: Med sin doktorgrad i vitenskap, teknologi og økonomi innen kaffebransjen, er det få som kjenner kaffebransjen like godt som dr. Andrej Godina! Den verdenskjente kaffeeksperten Andrej er en lisensiert lærer og mester-barista som har blitt autorisert av den prestisjetunge foreningen Specialty Coffee Association (SCA). I 2015 grunnla han Umami Area, en forening opptatt av å spre en kultur av kvalitetskaffe ved hjelp av arrangementer og opplæringsprogrammer. Som om ikke det var nok, jobber han også som kaffesmaker og som rådgiver for kaffebrennere og italienske selskaper som lager kaffemaskiner. I tillegg eier han en kaffeplantasje på 45 hektar i Honduras med navnet Finca Rio Colorado.

Fabio Milani: Fabio Milani er en internasjonal kafferådgiver med over 10 års erfaring i bransjen, og er mest kjent for oppfinnelsen kaffeflair, som fører sammen flairkunst og kaffelaging. I sin innholdsrike karriere har Fabio ikke bare lært vekk kunsten med å være en profesjonell barista, men har også jobbet med noen av de største merkene i kaffebransjen, vært på dommerpanelet i flere konkurranser og til og med vært med i en Costa Coffee-reklame!

UTVIKLE BARISTAFERDIGHETENE DINE

Oppdag kaffebransjen fra en baristas ståsted i løpet av dette intensive kurset på 5 dager. Våre dyktige baristatrenere vil lære deg alle de grunnleggende baristaferdighetene, inkludert hvordan du stiller inn kverna, hvordan du håndterer melk samt lattekunst i timer med praktisk trening ved hjelp av profesjonelt utstyr på toppnivå. På slutten av kurset vil du være på samme nivå som en dyktig barista og klar til å jobbe med god selvtillit i et travelt baristamiljø.

Etablerte baristaer vil utvikle og forbedre ferdighetene de allerede har, siden vi vil dekke avanserte teknikker som kaffeflair, komplekse bryggemetoder, ekstrahering, smaksutvikling og mer. Entreprenører og fremtidige kaféeiere vil også dra god nytte av dette kurset, siden vi vil dekke praksiser for kaffebedrifter, effektiv arbeidsflyt, utgifter og kundeservice.

FÅ DITT SCA-SERTIFIKAT

Specialty Coffee Association (SCA) er en veldedig organisasjon som representerer tusenvis av kaffeeksperter verden rundt, fra produsenter til baristaer. De er verdenslederen innen barista- og kaffeutdanning, og har et prestisjetungt Coffee Skills-program med seks ulike moduler. Hver modul er tilgjengelig på tre ulike nivåer, med poeng tilknyttet til hvert nivå.

Baristakurset (5 dager) gir deg ferdighetene du trenger til å bestå Introduction to Coffee-modulen på alle nivåer, Barista Skills-modulen opptil middels nivå og Brewing Foundations-modulen på grunnleggende nivå.

På EBS gir vi deg valget om å ta en rekke SCA-eksamener og opptjene ekstra poeng for Coffee Skills-diplomet ditt. For å bli tildelt et sertifikat, må du bestå korte praktiske og skriftlige prøver under oppsyn av en SCA-sertifisert trener. Dette vil foregå på en bestemt dato etter EBS-baristakurset ditt. Det grunnleggende sertifikatet koster 60 EUR for medlemmer og ikke-medlemmer i SCA, mens sertifikatet på middels nivå koster 100 EUR for SCA-medlemmer og 180 EUR for ikke-medlemmer.

Med dette høyt anerkjente sertifikatet kan du vise frem ferdighetsnivået ditt til arbeidsgivere og institusjoner verden rundt.

FÅ EN MORSOM OPPLEVELSE

I tillegg til å utvikle baristaferdighetene dine, vil kurset også gi deg mange muligheter til å treffe nye folk, utforske nye steder og ha det gøy. Dette praktiske kurset er spekket med livlige aktiviteter, som en praktisk kaffeflair-time slik at du kan bli godt kjent med kurskameratene dine allerede den første dagen. Siden dere vil bo sammen på våre spesielt utvalgte overnattingssteder, kan dere lene dere tilbake, slappe av og kose dere på fritiden om kveldene. Så mange av studentene våre forlater EBS med venner for livet.

3 grunner til å bestille nå

Vil du lære mer om kaffens fascinerende verden, utvikle baristaferdighetene dine eller åpne din egen kafé?

  1. Utvikle alle ferdighetene du trenger for å bli en vellykket og dyktig barista
  2. Oppdag kaffens vidunderlige verden fra alle vinkler
  3. Lær deg hvordan du lager og serverer perfekt espresso og cappuccino samt lattekunst
Bestill nå

Supported by the biggest spirit brands in the industry

A lot of the best spirit brands in the industry have recognised us as the world’s leading bartender school, due to our standard of excellence we instil within our students. We therefore have the backing of some of the biggest names in the industry, which means you will not only receive world-class training but will be dealing with world-class ingredients too.

EBS Brands

Kursus Pensum - Baristakurs (5 dager)

Baristaferdigheter (grunnleggende)


Lær deg grunnferdighetene du trenger for en pangstart som barista. Denne modulen dekker hvordan du stiller inn kverna, korrekt bruk av utstyr og hvordan du bruker fersk melk til å lage skum på cappuccinoer og macchiatoer. Den vil også introdusere praksiser innen helse og sikkerhet, kundeservice og en introduksjon til kaffeflair. Du vil lære deg hvordan du balanserer kaffearomaer og ulike smaker samt hvordan du smaker på spesialitetskaffe.

Introduksjon til kaffe


Få en innsikt i spesialitetskaffens verden og bli kjent med prosessen innen kaffeproduksjon, inkludert ekstrahering av bønner og hvordan ulike smaker utvikles under brenningen. Denne modulen dekker også bryggemetoder fra espresso til fransk presskanne, chemex og aeropress samt hvordan du bruker kaffe i cocktailer og øver deg på kaffeflair.

Grunnleggende brygging


I denne modulen vil vi introdusere deg for teori, teknikker og utstyr som trengs for å lage deilig brygget kaffe. Du vil studere de sju ulike prosessene som er involvert og øve deg på diverse utstyr for å teste ferdighetene dine. Denne modulen inkluderer også kaffesmaking og en praktisk time om cappuccino og lattekunst.

Baristaferdigheter (middels nivå)


I løpet av de to siste dagene av kurset vil du få en dypere forståelse for kaffe og finslipe dine nye ferdigheter. Målet med denne modulen er å sørge for at du, som barista, kan skape en perfekt balansert espresso og identifisere syrlighet, søthet og bitterhet. Du vil også utvikle teknikker innen melkhåndtering for å lage vakre lattekunst-mønstre. Du vil øve på effektive jobbprosesser og lage drikker av høy kvalitet på bestilling mens du følger de korrekte prosedyrene. Til slutt vil vi fokusere på kundeservice, hvordan du utformer din egen forretningsmodell og undersøke profitt og utgifter.

Eksamener


Sett alt du har lært ut i livet med EBS barista-eksamenen, som inkluderer både teoretiske og praktiske prøver for å sørge for at du har en solid forståelse for alt vi har gått gjennom på kurset i løpet av uken. Når du består kurset, får du utdelt et EBS-sertifikat.

DINE DESTINASJONER FOR KAFFEKURSET PÅ 5 DAGER:

Få Tilgang Til Din Gratisbrosjyre

Søk i listen ved å skrive inn land eller fyll inn landskode for å velge land

EBS CARE

EBS er den eneste barskolen i verden som tilbyr så høy kvalitetsservice med et supportteam som er klare til å besvare alle spørsmålene dine. Du vil ha tilgang til teamet både før, under og etter kurset ditt og møte mennesker som vil være med på å endre ditt liv i dag.

Møt EBS CARE

Hvorfor EBS

Det er mange grunner til at EBS skiller seg fra andre barskoler, men en av grunnene som virkelig appellerer til våre studenter er MatchStaff.com. MatchStaff er verdens største jobbportal utviklet spesielt for EBS utdannede. Vi mener du fortjener livsstilen du har arbeidet for og derfor er vi 100% dedikerte til å hjelpe deg med å oppnå den. Finn ut hvorfor EBS er kurset for deg!

Les Mer

EBS LIVET

Vil du vite mer om EBS? Ta en titt på våre nyeste bloginnlegg, skole nyheter og de nyeste trendene innen bartending. Alt er her!

EBS social network

Følg oss på sosiale medier og hold deg oppdatert på alt omkring våre studenter og livet på barskolen!