Basiskurs Bartending (1 uke)

Ta ditt første steg inn i bartendingens verden!

HVA DU KAN FORVENTE DEG AV DITT BASISKURS

Det er sant at det er nesten umulig å finne en jobb innen bartending når du ikke har noe erfaring. Hvis du vil lære deg det grunnleggende innen bartending, begynne å jobbe i den konkurransepregede bransjen og få en uke med masse gøy, er basiskurset vårt det perfekte valget.

Dette praktiske kurset er utviklet av de beste bartenderne i verden og vil gi deg en smak av bartendingopplevelsen. På én uke vil vi gi deg de viktigste bartendingferdighetene, slik at du kan føle deg trygg på å servere enkle cocktailer i barer, musikkarenaer, festivaler, puber og restauranter. I tillegg til jobbmulighetene, vil du også møte mange fantastiske folk, få helt nye opplevelser og utvide horisonten din.

Hvis du vil begynne å jobbe som cocktailbartender i cocktailbarer og andre lokaler verden rundt, er derimot vårt internasjonale bartenderkurs noe for deg. Dette vil ta deg fra å være en nybegynner innen cocktailkunsten til å bli en profesjonell bartender med ferdighetene du trenger til å stille deg bak enhver bar og se ut som om du har gjort det i årevis på bare fire uker. Finn ut mer om vårt internasjonale bartenderkurs her.

Praktisk bartrening

Vi tror at gøyfaktoren er viktig når det gjelder læring, så det meste av tiden går til å lage drinker i baren. Vi vil lære deg hvordan du lager så mange som 18 klassiske cocktailer i løpet av din tid på EBS!

Merk at flair-trening ikke er inkludert i dette kurset. Hvis du vil lære deg flairbartending-kunsten og ønsker et mer omfattende program, er vårt internasjonale bartenderkurs ditt beste valg.

Få flere ferdigheter på CV-en

Du får erfaring som tilsvarer to måneder i bar på bare én uke. Etter kurset vil du ikke ha noen problemer med å finne en nybegynnerstilling i en rekke puber, barer og klubber.

Merk at basiskurset vårt ikke inkluderer tilgang til EBS MatchStaff, vår eksklusive jobbplattform på nettet som kobler sammen EBS-studenter og prestisjetunge servicelokaler verden rundt. Ta vårt internasjonale bartenderkurs for å få tilgang til EBS MatchStaff for resten av livet og finn de beste bartendingjobbene.

3 grunner til å bestille nå

Vil du ta en snarvei til bartenderbransjen? Derfor er basiskurset ditt ideelle valg:

1. Få erfaring som tilsvarer 2 måneder i bar ved hjelp av praktisk øving
  2. Utvikle viktige bartendingferdigheter som et grunnlag å bygge videre på når du jobber i baren
  3. Få jobb i puber, barer og restauranter som serverer enkle cocktailer, øl og vin
Bestill nå

Supported by the biggest spirit brands in the industry

A lot of the best spirit brands in the industry have recognised us as the world’s leading bartender school, due to our standard of excellence we instil within our students. We therefore have the backing of some of the biggest names in the industry, which means you will not only receive world-class training but will be dealing with world-class ingredients too.

EBS Brands

Kursus Pensum - Basiskurs Bartending (1 uke)

Bartenderens ABC

Få oversikt over det viktigste innen bartending og klar innsikt i hvordan bransjen fungerer. Du vil lære alt om:

• Rollen som bartender og ansvaret som følger med
  • Hvordan du setter opp baren
  • Enkle helleteknikker
  • Hvordan du lager enkel garnityr
  • Kunsten av perfekt service

Hvordan du lager drinker og cocktailer

Lær deg hvordan du lager 18+ klassiske cocktailer, fra mojito og whisky sour til espresso martini og old fashioned ved hjelp av ferske ingredienser.

Grunnleggende teknikker og utstyr

Lær deg enkle bartendingteknikker som muddling, churning, risting og røring. Du vil lære deg hvordan du heller shots lagvis, mikser cocktailer, heller og bruker en jigger. Du vil også bli kjent med viktige barredskaper og basisutstyr.

Grunnleggende brennevinskunnskap

Få en introduksjon til favorittspritene dine og deres historie for å imponere venner, kunder og potensielle arbeidsgivere. Vi vil gå gjennom vodka, gin, rom, tequila, whisky og brandy. Du vil også få innsikt i øl og vin.

SKOLEDESTINASJONER FOR DITT BASISKURS:

EBS social network

Følg oss på sosiale medier og hold deg oppdatert på alt omkring våre studenter og livet på barskolen!