INSTRUKTØR AKADEMIET

Jeg ser ikke det å være instruktør i Amsterdam som en jobb lenger, men en glede jeg er heldig nok til å være i stand til å gjøre.” Balthazar Brey, EBS Instruktør.


Søk deg til Instruktør akademiet nå!

Under vårt 3-ukers Instructor Academy vil du lære fra de mest profesjonelle og engasjerte mesterne i bartendingsverden. EBS Instructor Academy gir deg all kunnskap du trenger for å bli en brilliant bartender og lærer i yrket. Det er begrenset med plasser på kurset, noe som gir deg en mer personlig utdannelse.
Når du har perfeksjonert all din kunnskap om avansert bartending, så vil du lære hvordan du kan lære bort din kunnskap på en effektiv og profesjonell måte.

Enten det er for fremtidige EBS-studenter eller ansatte i servicebransjen rundt om i verden. Sikter du mot å lykkes på det høyeste nivået i bartenderbransjen? Da er Instructor Academy det riktige valget for deg. Fordelene ved å være EBS instruktør er endeløse. Du finner ikke mange jobber hvor du har mulighet til å arbeide verden rundt, møte nye og likesinnede mennesker daglig og ha den ultimate tilfredstillelsen av å se elevene dine lykkes.

Det er fire hovedkriterier vi ønsker av alle som søker om Instruktør Akademiet:

 • Ha minst 3 års erfaring som bartender
 • Ha eksepsjonelle sosiale ferdigheter
 • Være flytende i engelsk, både muntlig og skriftlig
 • Levre EBS livsstilen – udadvendt, ha en brennende lidenskap for yrket og en positiv mentalitet.

Instruktør akademiet inneholder:

Alle som deltar på Instruktør Akademiet vil få følgende kunnskap, ferdigheter og kompetanserr:

 • Seminarer med eksperter i bransjen
 • Forskjellige workshops og cocktail trening
 • Kursmaterialer
 • Utflugt til en high-end cocktail bar med noen ab de beste bartendere i byen
 • En eksamensmiddag
 • Et signert EBS Instuktør Akademi kursbevis

Hver del har blitt nøye utviklet av bransjeledere som Johannes Kinch, Björn Kjellberg, Tom Dyer og Marian Beke. De vet virkelig alt det er å vite om bartending, og er uten tvil de beste i bransjen. Våre verdensklasse instruktører oppdaterer kontinuerlig pensumet, slik at du alltid kan være sikker på at du lærer alle de nyeste metodene, teknikkene og cocktailene!

Instruktør akademiet vil gi deg uendelige nye muligheter!

Instruktør akademiet vil forbedre dine jobbmuligheter som aldri før! Etter eksamen fra det eksklusive EBS Instruktør akademiet vil du ha muligheten til å arbeide over hele verden, enten det er med EBS eller ikke er opp til deg.

3 Grunner til å booke nå

Tror du at du har det som skal til for å ta det mest avansert bartender instruktør akademiet som finnes? Kom og vis oss hva du kan! Her er tre grunner til at du burde søke nå!

 1. Instruktør akademiet er det eneste kurset på markedet som forberede deg på å bli den beste, uavhengig av bar eller destinasjon.
 2. Du kommer til å lære den ultimate bartender manualen, utviklet av mestrene fra EBS Utannelsesstyre.
 3. Det er et begrenset antall plasser, hvilket gjør akademiet eksklusivt og fører til en langt mer personlig opplevelse.
Mere info Bestill nå

Supported by the biggest spirit brands in the industry

A lot of the best spirit brands in the industry have recognised us as the world’s leading bartender school, due to our standard of excellence we instil within our students. We therefore have the backing of some of the biggest names in the industry, which means you will not only receive world-class training but will be dealing with world-class ingredients too.

EBS Brands

Kursus Pensum - INSTRUKTØR AKADEMIET

Lær å undervise


Det er het dyktige bartendere blir til eksepsjonelle bar mestere. Du kommer til å lære alle bransjens tips og triks for å gi deg statusen som EBS Instruktør.

01-580x2401

Pedagogiske ferdigheter


Etter at du har mestret de praktiske sidene ved å være en EBS instruktør er det viktig at du lærer alle de teoretiske aspektene. For å hjelpe deg til å lykkes med alle de teoretiske elementene vil du kun lære fra de absolutt mest profesjonelle og erfarene bar instruktørene i bransjen. De vil lære deg hvordan du forbereder din egen bar, alt innen utstyr og møblering slik at du kan skape den mest effektive og suksessfulle baren. Du vil lære hvordan du best mulig hånterer dine elever, å ikke komplisere ting, og å være entustiastisk, engasjerende og positiv. Disse er viktige egenskaper hos en EB instruktør.

02-580x2401

Demonstrative ferdigheter


Dette emnet gjør akkurat det overskriften tilsier. Du vil lære å demonstrer både i alene- og gruppe scenario. Du vil lære effektiv presentasjon av PowerPoint, slik at elevene får med seg mest mulig informasjon. Til slutt vil du også lære å presentere drinker. Det er en essensiell side ved bartending for hvis drinkene ikke presenteres ordentlig vil det reflekteres i drinksen!

03-580x2401

Kommunikative ferdigheter


Kommunikasjon er et av hovedsidene ved å lykkes innen bartending industrien. Du må snakke sakte og tydelig da dette er tegn på en selvsikker person. Vi vil at du skal prosjektere selvsikkerhet, slik at elevene vil føle seg trygge og positive. Til slutt vil vi lære deg hvordan du kan være tydelig og presis med både kollegaer og elevene.

04-580x2401

Bartenderens historie


Lær om bartenderens historie og hvordan bransjen og håndtverket har forandret seg gjennom tidene. I tillegg vil du oppdage hvor viktig ingrediensene, teknikkene og utstyret er når det lages kvalitetscocktails.

05-580x2401

Før og under forbudstiden


Forbudstiden endret samfunnets syn og holdning til alkohol, og vi kan fremdeles kjenne virkningene i dag. Mange drinker og cockstailer ble oppfunnet under forbudstiden og du vil få lære hvordan de lages og selvfølgelig også smake dem. Dette er grunnen til at det er essensielt å ha kunnskap om perioden. Du vil lære:

 • Hva folk drakk før, under og etter forbudstiden
 • Drinker som kom før cocktailen som punch, cobblers og slings
 • Cocktailens historie, hvilket år de ble oppfunnet og av hvem

06-580x2401

Metoder | Teknikker og utstyr


Noen drinker er helt avhengig av riktig teknikk og utstyr for å få den perfekte smaken. Et av de mest kjente eksemplene på dette er James Bonds martini som skal være «shaken, not stirred». Vi vil lære deg de forskjellige metodene og teknikkene, samt hvilket utstyr du trenger for å lage drinkene og medfølgende forklaringer. Du kommer til å lære:

 • Hvorfor noen drinker er shaken, stirred eller rolled
 • Hvilke metoder som er mest egnet til forskjellige drinker
 • Noe av utstyret som har blitt anvent gjennom historien og utstyret som brukes i dag
 • Forskjellige mixing teknikker
 • Forskjellige måter å shake en drink, forskjellige shakers og hvordan forskjellig utstyr og teknikk påvirker drinkens egenskaper
 • Korrekt røring av drinker
 • Forskjellige typer barsjeer

07-580x2401

Klassiske cocktailoppskrifter


En EBS instruktør må ha omfattende kunnskap om cocktailingredienser og cocktails. Du kommer til å smake 90% av cocktailene du vil lage i løpet av instruktør akademiet, og enda viktiger, de vil bli diskutert. Dette gir muligheten til å forklare hvorfor cocktailer smaker som de gjør og hvorfor vi bruker forskjellige ingredienser. Noen av cocktailene du vil lage er blant annet Irish Fizz, Mai Tai, Sherry Cobbler og Classic Flip.

08-580x240

Mixologiske metoder


For virkelig å forstå hva som virkelig inngår i en drink må man vite hvordan de ble til. Du kommer til å lære om:

 • Opprinnelsen til visse produkter
 • Hvordan visse produkter kan forandre hele drinken
 • Ingrediensene i disse produktene
 • Noen hjemmelagede produkter

09-580x240

Is og isskjæring


Is er en svært viktig del av bartending som ofte blir oversett, vil vi lære deg hvordan og når du skal bruke den. Du vil lære:

 • Hvordan du bruker is til å forandre en drinks dynamikk
 • Hvorfor visse typer og former i is er viktige
 • Hvordan du former forskellige isstykker ved hjelp av en kniv eller issyl
 • Formålet med is, om du at drinken skal vare lengre, fortynne den, eller bare holde den så kald som mulig!

10-580x240

EBS verdier


Hard Work, Spirit &Soul

Hard Work, Spirit and Soul er mottoet til EBS. Det er det alle ansatte fra praktikanter til partnere omfavner. EBS har vokst og utviklet seg veldig i løpet av de siste 16 årene, men kjerneverdiene har forblitt de samme. Det er viktig at alle våre instruktører forstår og adopterer de samme verdiene slik at de kan inspirere våre elever.

11-580x240

Støttet av de største spritmerkene i bransjen

Mange av de beste spritmerkene i bransjen har anerkjent oss som verdens ledende bartenderskole grunnet den enestående standarden vi gir våre elever. Derfor er vi støttet av noen av de aller største navnene i bransjen, hvilket betyr at ikke bare vil du få utdanning i verdensklasse, men du vil også benytte deg av de beste ingrediensene i verden.

Få Tilgang Til Din Gratisbrosjyre

Din gratisbrosjyre inneholder alt du trenger å vite om vårt helt egne Instructor Academy. Klikk linken under for å se din onlinebrosjyre og send inn søknad om en plass på vårt eksklusive EBS Instructor Academy nå!

Søk i listen ved å skrive inn land eller fyll inn landskode for å velge land

EBS CARE

EBS er den eneste barskolen i verden som tilbyr så høy kvalitetsservice med et supportteam som er klare til å besvare alle spørsmålene dine. Du vil ha tilgang til teamet både før, under og etter kurset ditt og møte mennesker som vil være med på å endre ditt liv i dag.

Møt EBS CARE

Hvorfor EBS

Det er mange grunner til at EBS skiller seg fra andre barskoler, men en av grunnene som virkelig appellerer til våre studenter er MatchStaff.com. MatchStaff er verdens største jobbportal utviklet spesielt for EBS utdannede. Vi mener du fortjener livsstilen du har arbeidet for og derfor er vi 100% dedikerte til å hjelpe deg med å oppnå den. Finn ut hvorfor EBS er kurset for deg!

Les Mer

EBS LIVET

Vil du vite mer om EBS? Ta en titt på våre nyeste bloginnlegg, skole nyheter og de nyeste trendene innen bartending. Alt er her!

EBS social network

Følg oss på sosiale medier og hold deg oppdatert på alt omkring våre studenter og livet på barskolen!