Tequila- og Mezcal-utflukt

En autentisk og praktisk tur med utforskning av agave-markene og flere tequila- og mezcal-destillerier.

Bli med oss til Mexico for et eventyr for livet! Vi har slått oss sammen med Björn Kjellberg, en av Europas mest respekterte tequila-maestros, og et team av lokale produsenter, eksperter, bartendere og agave-elskere for å gi deg den ultimate agave-utflukten. Du vil få oppleve en praktisk og omfattende reise som går dypt inn i verdenen av tequila, mezcal, agave og den rike meksikanske kulturen.

Tequila, Jalisco

Denne utflukten over 10 dager starter i Jalisco, selve hjertet av tequilalandet og hjemmet til dens navnebror, byen Tequila. Når du har møtt de andre i reisefølget ditt, vil du se hvordan store produsenter som Sauza og mindre produsenter som Don Fulano håndterer alle nivåer av produksjonen. Her kan du utforske de blå agave-markene og, hvis det er rett tidspunkt for det, oppleve innhøstingen. Deretter følger du agaven i prosessen hvor den kokes, fermenteres, destilleres og modnes. Til slutt får du smake sluttproduktet i sin ferskeste form.

Hvis du fremdeles er tørst (og det vil du nok være), kan du dra ned til baren La Capilla for å slukke tørsten på fødestedet til cocktailen Batanga. Dette er en av de eldste barene i Tequila, og sjelen til grunnleggeren Don Javier er alltid tilstedeværende. Baren vant prisen for beste bar i Latin-Amerika av World’s 50 Best Bars, og du kan stole på oss når vi sier at prisen var vel fortjent.

Lær hvordan CRT (Consejo Regulador del Tequila) arbeider for å styre og beskytte tequila. Lær om utfordringene og bransjens fremtid fra folk som kjenner den bedre enn noen andre.

Los Altos og Mascota i Jalisco

Ta en tur til høylandet i Jalisco for å besøke merker som Olmeca, Cabeza og Calle 23 for å se hvor ulike, men vakre de er i forhold til hverandre. Du tilbringer en dag og en natt i Mascota i Jalisco for å bli kjent med den eldgamle og til nå glemte agave-spriten raicilla. Det er en liten, landlig og håndlagd sprit som er så autentisk som sprit kan få blitt. Vi lover ingenting, men kanskje får du sjansen til å høste inn din egen agave. Det er kun Mayahuel, gudinnen av agave, som kan bestemme når det er på tide å høste, vi vanlige dødelige kan bare vente og håpe.

Oaxaca

Hvis du elsker mezcal eller er interessert i å gå litt utenfor allfarvei og bak kulissene, har vi ordnet til noe for deg – noe stort! Besøk familieprodusenter av vill agave-mezcal med overraskende små og tradisjonelle virksomheter. Dette er en type tur som vanlige turister ikke kan få informasjon om engang. Björn har brukt flere år og dratt på dusinvis av turer til Mexico for å inngå avtaler og hjelpe denne lille familieindustrien. Se noen av de mest tradisjonelle produksjonsteknikkene og smak på spriten i sin ferskeste og råeste form. Du kan ikke få dette utenfor Mexico.

Meksikansk kultur

En ekte meksikansk opplevelse handler om å vite hvor du skal og hvem du skal snakke med; heldigvis har vi ordnet med dette på forhånd. Besøk tradisjonelle Pulquerias og Cantinas for en meningsfull opplevelse og smak på fersk Pulque. Opplev en av Mexicos mest berømte tradisjoner; meksikansk wrestling på Coliseo de Lucha Libre. Drikk en kopp meksikansk kakao i skyggen av verdens største tre, El Árbol del Tule.

Hva er inkludert i utflukten?

Vi har prøvd å inkludere så mye som mulig for å gjøre det så enkelt og morsomt som mulig for deg og dine reisekamerater. Bare kom deg til Guadalajara, så ordner vi med nesten alt annet, som:

  • Alle besøk og turer, inkludert over 10 tequila-, mezcal- og raicilla-destillerier i Jalisco og Oaxaca. Noen eksempler er Olmeca, Cabeza og Calle 23 (Los Altos), Sauza, Fortaleza, Arette og Don Fulano (Tequila), La Venenosa (Mascota) og Bruxo (Oaxaca)
  • Opphold for alle 12 dagene
  • Innenlands transport, som minibusser og fly til og fra Oaxaca
  • Frokost og middag hver dag
  • En erfaren og kunnskapsrik guide hver dag og eksklusiv tilgang til alle produsenter

Ting å huske på

Årstidene endrer seg og 90-årige bartendere tar seg en dag fri i ny og ne, så vi må kanskje endre tidsplanen til tider. Noen av arrangementene ovenfor er avhengige av været, timing og tilgjengelighet. Selv om vi ikke kan garantere hvert eneste punkt, kan vi garantere at du vil lære deg mer enn om du skulle sett en million Youtube-videoer og at du vil få en opplevelse for livet sammen med likesinnede reisekamerater.

Det er begrenset med plasser på utflukten, og vi er sikre på at de fylles opp ganske raskt. De heldige reisende vil lære utrolig mye, få autentiske opplevelser, oppdage en fascinerende kultur og skape uforglemmelige minner. Dette er en utflukt ulik alle andre, og passer perfekt for alle som elsker agave og som har et ønske om å oppdage mer.

3 grunner til å bestille nå

Har du lyst til å dra på en eksklusiv utflukt til Mexico for å finne ut alt om tequila, mezcal og agave? Her er tre grunner til hvorfor du bør bestille vår Tequila- og Mezcal-ekspedisjon nå:

  1. Få innsikt i lokal produksjon som du kun kan få gjennom utflukten vår
  2. Følg alle trinnene i agave-produksjonen: alt fra innhøsting av råvarene til sluttproduktet når glasset
  3. Smak på et utvalg av ulike typer Tequila og Mezcal under ulike stadier i produksjonen
Bestill nå

Få ditt eget gratis eksemplar av brosjyren!

Søk i listen ved å skrive inn land eller fyll inn landskode for å velge land

EBS CARE

EBS er den eneste barskolen i verden som tilbyr så høy kvalitetsservice med et supportteam som er klare til å besvare alle spørsmålene dine.

Du vil ha tilgang til teamet både før, under og etter kurset ditt. Bli kjent med mennesker som vil være med på å endre ditt liv i dag.

MØT EBS CARE

HVORFOR EBS?

Det er mange grunner til at EBS skiller seg fra andre barskoler, men en av grunnene som virkelig appellerer til våre studenter er MatchStaff.com. MatchStaff er verdens største jobbportal utviklet spesielt for EBS. Vi vil hjelpe deg å oppnå den livsstilen du har arbeidet for og derfor er vi 100% dedikerte til å hjelpe deg på veien. Finn flere grunner til at EBS er kurset for deg!

LES MER

EBS LIVET

Bli kjent med med EBS før du begynner ditt kurs. Følg bloggene, les nyhetene fra skolene og hør om de nyeste trendene innen bartenderverden her!

EBS social network

Følg oss på sosiale medier og hold deg oppdatert på alt omkring våre studenter og livet på barskolen!